Palvelut

Uudisrakentaminen

Palvelurakentajat on vuosien varrella totettanut monia uudisrakennuskohteita. Toimitila-, liike- ja pientalorakentaminen hoituu osaurakointina tai avaimet käteen- periaatteella. Toimitilarakentaminen koostuu useista eri vaiheista ja kokonaisuuksista. Luotettavan ja asiantuntevan urakoitsijan valinta on ehdottomasti tärkein päätös onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Asuntorakentaminen

Rivi- ja omakotitalojen urakoinnit kuuluvat myös toimenkuvaamme. Autamme rakennuttajaa mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, sekä annamme ajanmukaisen ammattitaitomme tilaajan käyttöön. Palvelumme kattaa rakentamisen pohjatöistä viimeistelyihin asti.

Korjausrakentaminen

Kun tarvitset korjaustöihin ammattilaista niin osoite on Palvelurakentajat. Olemme vuosien varrella korjanneet kouluja, päiväkoteja, sairaaloita, urheilutiloja ja asuinrakennuksia. Uudistat tai korjaat, osaamisen löydät Palvelurakentajilta. Timpurin, muurarin, maalarin ja ym. rakentamiseen liittyvät työt suoritamme ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Entisöintirakentaminen

Rakennusten entisöinti asettaa usein rakentajille isoja haasteita. Oli kyse entisöitävän tai vanhan kohteen korjaamisesta, pitää rakennuksen arvoa ja kulttuurihistoriaa vaalia. Palvelurakentajilta löytyy ammattitaitoa ja vuosien kokemuksen tuomaa tietotaitoa vaativienkin kohteiden korjaamiseen.

Remontit

Jos tarvitset remonttiisi rakennusalan ammattilaista, kysy tarjousta Palveurakentajilta. Meiltä löytyvät rakennus-, muuraus-, maalaus- ja viimeistelytöiden ammattilaiset. Meiltä saat myös apua remonttisi suunnitteluun, oikeiden materiaalien valintaan ja työtapoihin.

Ammattimiestä käyttämällä varmistat remonttisi onnistumisen ja saat takuun tehdylle työlle. Remonttimme ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia. Taloyhtiöihin tehdään laajojakin korjaushankkeita, kuten taloyhtiöiden pesuhuonekorjaukset, saunaosastot ja asuintilojen korjaus- ja muutostyöt. Pitkäkestoisissa korjaustöissä on tärkeää panostaa asukkaiden viihtyvyyteen ja joustaa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asukkaiden toiveet huomioimme jo projektin suunnitteluvaiheessa, jolloin lisätyöt voidaan toteuttaa hallitusti ja kokonaisaikataulussa pysyen.